Primarul Emil Boc i-a solicitat ieri premierului Adrian Nastase sa restituie omului de afaceri Ion Tiriac automobilul Mercedes primit ca urmare a finalizarii proiectului de construire a 400 de sali de sport. "Nastase a pierdut pariul, nu l-a castigat, intrucat cele doua sali construite la Cluj-Napoca sunt complet inutilizabile", arata Emil Boc intr-un comunicat dat ieri publicitatii.

Boc face referire la salile de sport din scolile Ion Agarbiceanu si Ion Creanga din Cluj-Napoca. "Acestea reprezinta un exemplu perfect de lucru facut la repezeala si cu lipsa de raspundere. In cele doua sali de sport intra apa la cea mai neinsemnata ploaie, calitatea constructiei este precara, iar dotarile lipsesc cu desavarsire", afirma primarul Clujului.

Boc spune ca "probabil salile au fost construite de firme ale clientelei PSD". Ion Tiriac i-a dat saptamana trecuta premierului Adrian Nastase o limuzina Mercedes S 500, la inaugurarea celei de-a 402-a sala de sport, construita prin programul guvernamental.

Adrian Nastase a declarat ca masina - miza pariului dintre cei doi - va fi scoasa la licitatie dupa ce va fi personalizata, banii obtinuti din vanzarea ei urmand sa fie folositi pentru suplimentarea dotarilor din salile de sport construite.