Dupa trei saptamini de plimbari prin diverse state din America, unde a ajuns printr-o bursa oferita de guvernul american, Robert Turcescu isi reia emisiunile de la Realitatea TV si Europa FM.

Astazi, la ora 20.15, telespectatorii nu-l vor vedea nici pe Cristoiu, nici pe Turcescu pe Realitatea TV. Spatiul de emisie va fi ocupat de editia speciala "Germania saluta Romania", care va include o transmisiune in direct de la Berlin. Emil Hurezeanu il va intervieva pe Traian Basescu in studiourile Deutsche Welle.

Aceasta este totusi o exceptie, pentru ca marti, la aceeasi ora, Robert Turcescu va reveni cu "100a". Acesta a plecat la bursa in America cu un ligament de la genunchi rupt. Jurnalistul s-a accidentat pe 30 ianuarie, in timpul unui meci din cadrul Cupei Presei la Fotbal. Chiar daca s-a dus atunci la spital pentru un control, problemele de sanatate s-au agravat in ultima perioada.

"Ultima oara cind am vorbit cu el mi-a spus ca nu se simte bine si ca se va opera la picior in tara", spune Dorin Brutaru, producatorul emisiunii "100a". Cu toate acestea, Silviu Prigoana il asteapta pe Turcescu sa fie lector la scoala de tehnicieni media pe care omul de afaceri intentioneaza sa o deschida anul acesta.