Bechtel spera ca, dupa aprobarea acordului-cadru de catre guvern, din sedinta de joi, sa semneze acordul de modificare a contractului, in decursul saptamanii viitoare.

Directorul de comunicare al companiei, Bogdan Sgarcitu, ne-a declarat ca, dupa aceasta etapa, urmeaza sa primesca banii pentru lucrari si, in functie de cuantum, sa elaboreze programul pentru acest an.

"Avem discutii cu cei de la Compania de Autostrazi si incercam sa facem un plan de lucrari echilibrat si realist. Luam in calcul mai multe scenarii, in functie de terenul care ne este pus la dispozitie si banii pe care ii primim", a declarat reprezentantul companiei Bechtel.

Acesta nu a putut insa da publicitatii o suma "batuta in cuie". "Ei ne anunta ca nu vom primi bani, dar nu ni s-au dat nici restantele", a sesizat acesta.

Directorul general al Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale, Liviu Damboiu, ne-a declarat ca nu poate estima procentual ce suprafata din terenurile de pe traseul autostrazii au fost deja expropriate.

Citeste articolul complet in Evenimentul Zilei