Ultima noutate in materie de lux: Maserati Quattroporte din aur. Ineditul model va fi dezvelit la a doua editie a salonului "Scrigno Tesori" din Italia, dedicat "frumosului si luxului". Maserati Quattroporte SM a fost modificat de specialistii de la Studio M, care i-au dat o nota extrem de exlusivista.

Spoilerul fata a fost restilizat pentru un look mai agresiv. Interiorul a capatat o nota antica multumita finisajelor si scaunelor imbracate in piele. Habitaclul este presarat cu numeroase insertii din piele de strut pe panourile portierelor si pe locurile din spate. Optional, pielea de strut poate fi inlocuita cu piele de crocodil, cayman, sarpe sau rechin.

Consola de bord si masutele de interior au fost vopsite intr-o nuanta neagra, tratate cu lac si apoi acoperite de o rasina ceramica acrilata. La capitolul finisaje se poate opta si pentru cusaturi din aur si motive personalizate. Maneta schimbatorului si celelalte elemente de interior sunt realizate la cerere si batute cu 48 de tipuri de pietre pretioase.

Vopseaua a fost realizata pe baza de email si tratata cu pudra de aur de 24 de karate. Exista posibilitatea amestecarii vopselei exterioare si cu pulbere de argint, pentru cei care nu indragesc aurul.