George Michael a declarat in cadrul unui interviu pentru un post de televiziune muzical ca va debuta ca actor intr-un serial american cu accente de comedie, intitulat "Eli Stone", informeaza mirror.co.uk.

Starul muzicii pop va juca in acest serial alaturi de actorul britanic Johnny Lee Miller, care va detine rolul principal. George, in varsta de 45 de ani, a declarat ca episoadele vor fi numite dupa hituri interpretate de el.

„Mi-am programat si un turneu american”, a spus Michael, care, de altfel, ar putea primi interdictie de a intra pe teritoriul Statelor Unite si risca si pedeapsa cu inchisoarea (ceea ce i-ar putea afecta serios cariera), dupa ce a recunoscut ca si-a condus automobilul sub influenta unor substante interzise.

George Michael va sustine un concert la Bucuresti pe 31 mai, pe stadionul „Lia Manoliu”. Evenimentul face parte din turneul „25 Live Stadium”, care marcheaza 25 de ani de cariera muzicala a artistului.

Un turneu punk. CBGB’s (Country, Blue Grass&Blues) din New York a fost unul dintre cele mai faimoase cluburi din lume, situat in inima Manhattanului si transformat intr-o legenda pentru promovarea punk-ului american. CBGB’s a sustinut trupe celebre ale genului, printre care si Blondie, Talking Heads sau The Dictators.

Dupa mai bine de 30 de ani de activitate, clubul si-a inchis portile anul trecut, printr-un concert sustinut de Patti Smith, una dintre figurile importante ale curentului punk inca din 1975. Spiritul CBGB dainuie prin muzica celor care i-au calcat scena: Ramones, Lou Reed, Patti Smith, Television, Blondie, Talking Heads, Sonic Youth, Thomas Simon.

integral in EvZ