Marius Croitoru are zilele numărate pe banca celor de la FC Argeș, dar piteștenii nu reușesc încă să îi găsească un înlocuitor. Oficialii au negociat cu Costel Gâlcă și i-au propus un salariu uriaș.

Costel GâlcăFoto: NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Costel Gâlcă, ofertat de FC Argeș - Acesta este ultimul antrenor care a adus titlul la FCSB

Din 2015 de când a părăsit-o pe FCSB, Costel Gâlcă nu a mai antrenat în fotbalul românesc.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani a fost curtat intens de către cei de la FC Argeș, care își doresc să îl înlocuiască pe Marius Croitoru.

Cele două părți au negociat o bună perioadă de timp, dar în cele din urmă afacerea a picat, cu toate că antrenorul a avut pe masă o ofertă lunară de 20 de mii de euro.

Potrivit celor de la GSP, Viorel Tudose, unul dintre finanțatorii echipei FC Argeș, a dezvăluit care au fost motivele pentru care Costel Gâlcă nu a acceptat oferta venită din partea clubului.

„Costel e un superprofesionist. N-are de ce să fie un secret că am discutat, într-adevăr, venirea lui la FC Argeș, dar nu i-am putut îndeplini în primul rând pretențiile legate de infrastructură, în sensul că stadionul de la Pitești se dărâmă, trebuie să ne mutăm la Mioveni.

Acolo intervin chestiuni de terenuri de antrenament, sală de recuperare, distanțe zilnice de parcurs și alte necesități adiacente.

Au fost cereri absolut firești și de bun simț, dar, din păcate, în contextul actual ne-a fost imposibil să găsim rapid soluțiile optime, la nivelul pachetului dorit de Gâlcă.” - a precizat acesta.

După 28 de etape, FC Argeș este pe loc de baraj (locul 14) în SuperLiga și nu a mai câștigat de 12 jocuri, de la un 1-0 cu UTA Arad (30 octombrie 2022).