CFR Cluj este calificată în șaisprezecimile UEFA Conference League, iar ardelenii caută întăriri pentru a putea face față pe toate fronturile: campionat, Cupa României și cupele europene.

Max Meyer, FC Midtjylland - mai 2022Foto: Gonzales Photo / Alamy / Alamy / Profimedia

După ce s-a discutat inclusiv de aducerea lui Nicolae Stanciu de la Wuhan Three Towns, campioana României este în negocieri avansate cu un fotbalist ce a jucat pentru naționala mare a Germaniei.

Max Meyer, transferul de marcă pregătit de CFR Cluj

În vârstă de 27 de ani, Max Meyer evoluează în acest moment pentru elvețienii de la FC Luzern, iar formația antrenată de Dan Petrescu este interesată de serviciile sale, scriu cei de la Romanian Football.

Cu 4 selecții și un gol în naționala mare a Germaniei, Max Meyer era văzut drept unul dintre cei mai promițători fotbaliști germani.

Cu o cotă de piață de 750 de mii de euro conform Transfermarkt, Max Meyer a ajuns chiar în această vară în campionatul Elveției și a punctat deja de 6 ori pentru Luzern, în 12 apariții.

CFR Cluj este calificată în șaisprezecimile UEFA Conference League, unde va întâlni Lazio în dublă manșă, iar ardelenii sunt angrenați atât în lupta pentru titlu, cât și în cea pentru câștigarea Cupei României.

Max Meyer a mai evoluat în cariera sa pentru Oberhausen, Duisburg, Schalke 04, Crystal Palace, FC Koln, Fenerbahce și Midtjylland.