Prinţesa de Wales a postat, marţi, pe reţelele de socializare o fotografie inedită cu fiul ei cel mic, care îşi sărbătoreşte ziua de naştere marţi, 23 aprilie, relatează News.ro. Agenţia de presă britanică AP subliniază că fotografia cu prinţul Louis "nu a fost modificată".

Printul William si Kate MiddletonFoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

"La mulţi ani la a şasea aniversare, prinţule Louis!", este mesajul însoţitor. Băieţelul pozează zâmbitor în timp ce stă întins pe iarbă.

Fotografia a fost făcută chiar de Prinţesa de Wales, se arată în postare. "Vă mulţumesc pentru toate urările voastre grijulii de astăzi", se mai arată în postare.

Agenţia de presă britanică AP relatează că fotografia cu prinţul Louis "nu a fost modificată", precizând că a fost făcută "în ultimele zile la Windsor", unde locuieşte familia regală. Aceasta este o referire la controversa care a apărut luna precedentă - o fotografie în care apăreau Kate Middleton şi copiii ei fusese retuşată. Mai presus de toate, fotografia a declanşat tot felul de teorii despre starea de sănătate a prinţesei, care nu anunţase încă că are cancer.

Este o tradiţie regală: la fiecare zi de naştere a unui membru al familiei regale, Kate Middleton postează pe reţelele de socializare o fotografie inedită făcută de ea.

Fotografiile lui Louis reflectă adesea fantezia şi vitalitatea sa. Fotografiile publicate în 2022, cu ocazia împlinirii a 4 ani de viaţă, îl arătau alergând pe o plajă din Norfolk, în estul Angliei.

Născut la 23 aprilie 2018, prinţul Louis este al treilea copil al cuplului princiar, după prinţul George (10 ani) şi prinţesa Charlotte (8 ani).

Acest mesaj aniversar pentru Louis este primul semnat de Kate Middleton de la anunţul diagnosticului de cancer, în 22 martie. Soţia prinţului William, care nu a dezvăluit natura bolii, s-a retras din viaţa publică în timp ce urmează un tratament