Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de SEXY pe covorul roşu. Kim Kardashian şi-a făcut apariţia la Hollywood Beauty Awards într-un outfit scandalos de sexy, care-i lăsa la vedere sânii. Într-un mix de catifea şi satin negru, rochia prezenta nişte decupaje ample, extrem de îndrăzneţe, care se mulau perfect pe silueta sculptată a starletei, scrie Ok Magazin.

VedeteFoto: Colaj foto

Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România. Mihai Trăistariu, unul dintre veteranii Eurovisionului, a decis anul acesta să se retragă din competiție. A vrut să-și încerce norocul în Belarus, însă gripa i-a dat planurile peste cap. La scurt timp după ce a aflat că Ester Peony ne va reprezenta la Tel Aviv, solistul a reacționat pe rețelele sociale, menționând că este mulțumit de rezultat, scrie Click.

Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton. Un filmulet privenit din contul de iCloud al cantaretei Nicole Scherzinger a fost publicat online, iar aproape 300.000 de oameni l-au vazut deja. E un filmulet de doua minute si jumatatate in care Nicole si Hamilton se saruta si se imbratiseaza in dormitor. Era un clip privat filmat in 2015, cand cei doi inca formau un cuplu. "Nicole e devastata, clipul acela nu era menit sa fie public", a spus o sursa pentru ziarul The Sun., citează Sport.ro.

Cătălina Șeicaru de la Exatlon nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Ce i-a spus lui Cosmin Cernat. Cătălina Șeicaru trece prin momente grele la Exatlon. Faimoasa speră de două săptămâni că ea și echipa ei vor câștiga un premiu de comunicare și că vor lua legătura cu cei de acasă. Concurenta a recunoscut că îi este foarte dor de iubitul ei, scrie Libertatea.

Ce bine arată Sue Ellen, din "Dallas", la vârsta de 78 de ani! Linda Gray a descoperit elixirul tinereții! La cei 78 de ani ai ei, actrița care a cunoscut notorietatea mondială cu rolul lui Sue Ellen Ewing, soția lui J.R. din serialul ”Dallas”, este la fel de strălucitoare ca în tinerețe. Sue Ellen a fost prezentă la cea de a șasea ediție a Premiilor Sindicatului Artiștilor din industria machiajului și a coafurilor, care a avut loc la 16 februarie, la The Novo, din Los Angeles, California, potrivit Click.