Andreea Esca si sotul ei vorbesc ''codat'' in public. Pe cat de volubila pare in preajma oamenilor, pe atat de precauta este frumoasa prezentatoare atunci cand vine vorba de intimitatea ei. Asa se face ca la orice eveniment la care participa alaturi de sotul ei, cei doi comunica doar "codat". Sotul ei are afaceri prospere, iar ea are un salariu... de legenda. Alaturi de Eram ea se afiseaza la multe evenimente, desi francezul nu este foarte amator de zona mondena, doar ca isi iubeste atat de mult sotia, incat accepta orice de dragul ei. Ce nu stiu multi, este ca la toate sindrofiile unde isi fac aparitia,din motive necunoscute, cei doi poarta dialoguri "codate", scrie Click!

Caru' cu vedeteFoto: Hotnews

Adio, Smiley! Gina Pistol s-a casatorit cu Catalin Scarlatescu. Chefii Sorin Bontea si Florin Dumitrescu au fost nasi la cea mai asteptata nunta a momentului, chiar pe platourile de filmare ale sezonului cu numarul 4, iar mirii nimeni altii decat Chef Catalin Scarlatescu si Gina Pistol. Nu este o noutate ca relatia dintre cei doi este una foarte stransa, iar decizia frumoasei prezentatoare de a-si uni destinul cu cel al simpaticului bucatar depindea acum doar de un singur lucru: kilogramele in minus ale juratului. Se pare ca acul cantarului i-a purtat noroc lui Chef Scarlatescu, care a spus un "DA" cu zambetul pe buze, in fata Ginei, a concurentilor si a colegilor de echipa, relateaza Spynews.

Fetita Biancai Dragusanu a cucerit internetul. Ce mult a crescut Sofia. Fetita Biancai Dragusanu a cucerit internetul. Iubita lui Victor Slav a postat o imagine in care apare alaturi de mama ei si mucuta Sofia. Fetita Biancai Dragusanu creste pe zi ce trece, iar Sofia este de o frumusete rapitoare. Mama ei a publicat o fotografie pe Facebook, iar fanii au reactionat imediat, potrivit Libertatea.

Andreea Mantea va avea un nou coleg de emisiune! Andreea Mantea si Mihai Mitoseru vor prezenta noul sezon al show-ului "Se striga darul", de la Kanal D. Actorul il inlocuieste pe Adrian Cristea, alias "Bursucu". "Sunt onorat sa pot aduce bucurie in viata oamenilor, sa fiu alaturi de ei in momentele fericite si sa fac totul pentru a strange cat mai multa zestre. Sunt sigur ca Andreea va fi pentru mine o concurenta redutabila, foarte inventiva, persuasiva si ambitioasa", a declarat Mihai Mitoseru, scrie Cancan.

Andra, topita toata in prima zi de scoala a fiului ei. Ziua de 11 septembrie 2017 va ramane in memoria Andrei pentru totdeauna. Fiul ei, David, a inceput scoala. Prima zi din noua etapa a vietii sale a fost imortalizata de ambii parinti, care l-au insotit la scoala privata pentru care cuplul de vedete plateste 8000 de euro pe an. Imbracat in tricoul alb cu logo-ul institutiei de invatamant si cu ghiozdanul in spate, David a fost tot un zambet, semn ca inceputurile nu il sperie. Mama sa a fost mai emotionata decat el si a avut grija sa se asorteze cu micul scolar. Mai mult, Andra a purtat si ghiozdan, parul prins intr-o coada lunga, intocmai ca atunci cand si ea trebuia sa raspunda prezenta cand profesorii strigau catalogul, scrie Click!

Jorge a fost prins cu minciuna. "I-am chinuit rau pe parintii mei". Acesta a dezvaluit in direct la tv, ca a fost un copil problema si ca si-a chinuit parintii. Cei mai ravniti barbati din Romania s-au confesat in cadrul emisiunii Teo Show de luni. Printre acestia s-au numarat Jorge, Victor Slav si Bogdan Vladau. "Eu nu am fost un copil cuminte, sa intelegeti! Eu am fost terorist si i-am chinuit rau pe parintii mei!" a spus Jorge in direct la tv, potrivit Libertatea.