Un politist de la Transporturi Feroviare Gara Constanta a fost gasit mort, sambata dimineata, dupa ce, potrivit ipotezei anchetatorilor, s-ar fi impuscat accidental, in piept, cu o arma cu gloante de cauciuc, aflata in dotarea postului de politie, anunta Mediafax. Incidentul a avut loc sambata dimineata, in jurul orei 09.00, la postul de politie din Gara Constanta. Agentul de politie Constantin Faur, de 36 de ani, a fost gasit de catre un coleg impuscat in piept cu arma cu gloante de cauciuc din dotarea postului.

Colegul agentului se afla pe peron in momentul incidentului si a intervenit imediat dupa ce a auzit zgomotul impuscaturii, sunand la numarul unic de urgenta 112. Politistul, ranit grav in piept, a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, insa medicii nu i-au mai putut salva viata.

Conducerea IPJ Constanta si procurori ai Parchetului Tribunalului Constanta au deschis o ancheta, pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul, primele ipoteze indicand ca ar fi vorba despre un accident. O a doua ipoteza luata in calcul este aceea ca politistul ar fi fost impuscat de o persoana cu care fusese vazut certandu-se inainte de producerea incidentului.