O aeronava Carpatair a revenit, duminica la pranz, pe Aeroportul International "Henri Coanda" din Bucuresti, de unde decolase cu destinatia Verona, pasagerii urmand sa fie rerutati pe alte curse.

"Cursa a fost anulata din cauza unor probleme tehnice. Toti cei 66 de pasageri sunt in siguranta, fiind rerutati pe alte curse Carpatair", a declarat la Realitatea TV purtatorul de cuvant al Aeroportului "Henri Coanda", Mihaela Chirila.

Avionul a decolat la ora 12.41 si a revenit pe aeroportul bucurestean la ora 13.15, a precizat pentru Mediafax reprezentanta aeroportului. Ea a asigurat ca cei 66 de pasageri sunt in curs de rerutare pe alte curse, in functie de locurile disponibile, si ca toti vor ajunge la destinatie.

Compania Carpatair a anuntat probleme tehnice, astfel incat s-a luat decizia aterizarii, aceasta fiind in siguranta. Nu a fost nevoie de aterizare de urgenta, a precizat oficialul aeroportului.

"De cand am ajuns, nu ne spune nimeni nimic. De la informatii, de la Carpatair, ne-au spus ca putem pot opta pentru alte curse, dar din cate stiu nicio persoana nu a plecat pana acum, au fost refuzati. Ne-au spus ca, daca nu ne convine, sa cerem bani inapoi", a povestit la Realitatea TV Dumitra Petrescu, pasagera pe cursa respectiva.