Jaf armat marti seara, la o casa de schimb valutar din centrul orasului Targoviste. Un barbat l-a amenintat cu pistolul pe casierul casei de schimb, dupa care a fugit cu suma de aproape 40.000 de lei, anunta Mediafax. Politistii au instalat filtre la toate intrarile si iesirile din Targoviste, in incercarea de a-l prinde pe atacator. Casa de schimb valutar avea sistem de supraveghere video, insa acesta nu functiona.

Jaful a avut loc in jurul orei 19:00, la o casa de schimb valutar aflata la parterul unui bloc din centrul orasului, unde isi au sediul si ACR, dar si o casa de amanet. Initial, politistii anuntasera ca jaful a avut loc la casa de amanet.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Dambovita, un barbat care avea fata acoperita partial cu o sapca a intrat in sediul casei de schimb valutar, unde a avut o discutie cu casierul, un tanar de 26 de ani, iar in momentul in care acesta s-a intors cu spatele barbatul a scos un pistol. El a inceput sa-l ameninte pe casier si i-a intins o punga goala, somandu-l sa puna acolo toti banii pe care ii are in unitate. Tanarul i-a dat atacatorului banii, aproximativ 40.000 de lei.

Casierul a povestit ca el a actionat semnalul de alarma imediat dupa ce autorul jafului a parasit sediul unitatii, anuntand firma de paza cu care casa de schimb valutar avea contract.