O romanca a murit, joi, dupa ce masina in care se afla a fost implicata intr-un accident rutier inregistrat pe o autostrada din Ungaria. Alti doi romani aflati in autoturism au fost raniti, anunta Rador.

Purtatorul de cuvant al Politiei judetului Pesta, Andréa Obelicza, a declarat pentru Radio Romania ca accidentul s-a produs joi dimineata pe autostrada M5 din Ungaria.

Aceasta a precizat ca un autoturism inmatriculat in Romania, care se deplasa catre Budapesta a parasit carosabilul la un moment dat, in urma accidentului o femeie de 36 de ani de cetatenie romana pierzandu-si viata. Alti doi romani aflati in autoturism au fost raniti, unul dintre ei fiind transportat la spital din cauza ca a suferit leziuni mai grave.

Recent, Politia din Pesta, judet pe raza caruia s-a produs accidentul, a organizat o campanie de prevenire a accidentelor rutiere inregistrate din cauza soferilor care adorm la volan dupa mai multe ore de condus continuu. Potrivit oamenilor legii, multi dintre cei implicati in astfel de accidente sunt cetateni romani.