Doua persoane au fost ranite si transportate la spital pentru ingrijiri medicale dupa ce tramvaiul in care se aflau a fost lovit, luni, de un TIR, in zona industriala a orasului Constanta, anunta Realitatea Tv.

Seful Corpului de Control al Regiei Autonome de Transport in Comun, Cornel Marin, a declarat ca accidentul s-a produs pe linia de tramvai 101, in zona fabricii de ulei din zona CET din Constanta.

El a afirmat ca soferul autotrenului nu s-ar fi asigurat la iesirea din incinta fabricii si a intrat in plin in tramvaiul 101 care se indrepta spre depou. Vatmanul a incercat sa evite coliziunea si l-a atentionat pe soferul de tir claxonand, insa acesta nu a mai reusit sa opreasca. Autotrenul a lovit cabina in care se afla vatmanul, dar acesta a reusit sa se slaveze, nefiind ranit.

In urma impactului doi calatori, o femeie si un barbat au fost raniti si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta. Femeia nu a fost internata, iar barbatul, care avea o plaga la nivelul scalpului, a fost externat dupa ce a primit ingrijiri medicale.

Potrivit politistilor, soferului de TIR ii va fi suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile si va suporta si cheltuielile de reparatii pentru tramvai.