Mai multe persoane surprinse de viitură, miercuri seară, pe un drum naţional din judeţul Tulcea, în timp ce se aflau în autoturisme, au fost salvate de pompieri, iar două persoane care au suferit atac de panică au fost preluate de o ambulanţă, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri seară, pentru salvarea mai multor persoane surprinse de viitură pe DN22 A, între localităţile Nicolae Bălcescu şi Ciucurova, acestea aflându-se în autoturisme.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o barcă, un ofiţer şi patru subofiţeri de la Staţia de pompieri Babadag, un autocamion de transport şi patru subofiţeri de la Detaşamentul de pompieri Tulcea.

Două persoane au fost preluate de o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă. care era în trecere, acestea acuzând un atac de panică.

La ora transmiterii acestei ştiri nu sunt persoane în pericol. Pentru evitarea producerii altor situaţii de urgenţă, sectorul de drum este momentan blocat, nefiind practicabil.