Telefonul mobil al Giovannei Reggiani, disparut la sfarsitul anului trecut, dupa ce italianca a fost atacata, a fost gasit de procurorii romani langa Sibiu, anunta Realitatea Tv.

Anchetatorii italieni le-au cerut, la sfarsitul lunii decembrie, procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti sa identifice aparatul telefonic si sa-i audieze pe toti cei care cunosc imprejurarile in care aparatul a ajuns in Romania.

Anchetatorii romani au gasit telefonul, in urma cu cateva zile, la un barbat care s-a aflat in ultimele luni la munca in Italia. Sibianul le-a declarat procurorilor ca nu a avut de-a face cu moartea Giovanei Regiani si nu este implicat in niciun fel in acest caz. El sustine ca a cumparat aparatul, la cateva zile de la talharie, de la un alt roman plecat la munca in Italia. Procurorii urmeaza sa il audieze si pe acesta in urmatoarele zile.

Giovanna Reggiani a murit la sfarsitul lunii noiembrie, dupa ce a fost atacata de un cetatean roman de etnie tiganeasca. Romulus Mailat a recunoscut ca i-a furat geanta Giovannei Reggiani, dar continua sa nege vehement faptul ca ar fi batut-o si violat-o pe italianca.