Un sofer din Capitala ar fi lovit cu autoturismul, in trafic, sambata, alte doua masini si apoi ar fi fugit de la fata locului, au declarat surse din randul politistilor de la Brigada Rutiera, citate de Mediafax.

Un barbat din Capitala este cautat de agentii de la Rutiera dupa ce, sambata dupa-amiaza, ar fi lovit cu autoturismul, in timp ce se afla in trafic, doua masini care circulau regulamentar, au declarat surse din randul politistilor de la Brigada Rutiera.

Sursele citate sustin ca au fost sesizate de conducatorii celor doua autoturisme. Acestia din urma au apelat numarul de urgenta 112 si au declarat ca au fost acrosati in timp ce se aflau in trafic, pe Splaiul Unirii, respectiv pe Calea 13 Septembrie.

Pagubele sunt minore iar cercetarile sunt facute de Serviciul Accidente Usoare. Politistii incearca sa dea de urma soferului pe baza declaratii date de partile vatamate si a fotografiilor realizate de unul dintre soferii pagubiti. Daca va fi gasit si se va dovedi ca spusele celor doi conducatori sunt reale, barbatul risca sa fie cercetat pentru fuga de la locul accidentului si distrugere.