Un autobuz in care se aflau mai multi muncitori a lovit noua autoturisme, miercuri seara, pe o strada intens circulata din Arad, o femeie si un copil dintr-un taxi avariat fiind transportate la spital cu rani usoare, transmite Mediafax.

Incidentul a avut loc pe strada Corneliu Coposu, una dintre cele mai circulate din Arad, dupa ce soferul autobuzului a oprit pe marginea drumului pentru ca muncitorii adusi din zona industriala a orasului sa coboare.

Potrivit martorilor, dupa ce o parte dintre muncitori au coborat, soferul a pornit, apoi a accelerat brusc si a pierdut controlul volanului, lovind pe rand noua autoturisme de pe primele doua benzi ale drumului.

Un autoturism Opel care se afla pe banda intai si care a fost primul izbit de autobuz a fost proiectat pe trotuar, dupa care a fost lovit un taxi in care se aflau soferul, o femeie si un copil. De asemenea, alte sapte autoturisme de pe banda a doua de circulatie au fost avariate.

Femeia si copilul din taximetru au fost transportati la spital, insa medicii au stabilit ca au rani superficiale si nu necesita internare, ei fiind mai mult speriati.

Soferul autobuzului a declarat politistilor sositi la fata locului ca a pornit cu frana de mana, iar in timpul mersului a coborat frana si autobuzul "a tasnit". Soferul risca sa fie cercetat penal pentru distrugere din culpa, pagubele provocate fiind de cateva mii de euro.