Un barbat in varsta de 43 de ani, din municipiul Oradea, si-a pierdut viata vineri, dupa ce a cazut in gol aproximativ 30 de metri pe Cheile Oltetului din comuna Polovragi, in apropiere de pestera, transmite Agerpres.

"La fata locului a ajuns echipa din cadrul Serviciul de Salvamont Gorj, unul dintre salvamontisti a coborat 30 de metri in rapa in care a cazut persoana respectiva, a constatat ca acesta e mort, era cazut pe pietris. Practic nu a avut nicio sansa. Acum vom interveni pentru scoaterea lui', a mentionat Sabin Cornoiu, seful Serviciului de Salvamont Gorj.

La fata locului au ajuns si politistii, care efectueaza cercetari.

"Barbatul facea parte dintr-un grup de turisti, s-a indepartat de grup pentru a face o fotografie, moment in care s-a dezechilibrat si a cazut in gol. Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate modul in care s-a produs incidentul", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, Romina Dochian.

In urma cu cateva saptamani, mama Monicai Gabor, Veronica Bulai, si-a pierdut viata in aceeasi zona, dupa ce o stanca s-a deprins si a lovit-o in zona capului.