Veronica Bulai (54 de ani), mama Monicai Gabor - fosta sotie a omului de afaceri Irinel Columbeanu, a murit joi dupa ce a fost strivita de o stanca, anunta B1 Tv. Femeia se afla, impreuna cu un grup de turisti, in excursie la Pestera Polovragi din judetul Gorj.

Langa intrarea in pestera PolovragiFoto: Hotnews

Veronica Bulai s-ar fi apropiat sa faca cateva fotografii in momentul in care s-au desprins mai multe pietre de pe versant. Una dintre aceste pietre a lovit-o in cap, potrivit primarului din Polovragi.

"In jurul orei 13:30 a fost efectuat un apel la numarul de urgenta 112 de catre o femeie. In timp ce un grup de 17 turisti din Bacau se afla pe drumul forestier Valea Oltetului, s-a desprins o stanca de pe un versant muntos care a lovit o femeie la nivelul capului", a declarat Romina Dochian, purtator de cuvant IPJ Gorj la B1 TV.

Mediafax anunta, citand surse din Politie, ca o bucata dintr-o stanca s-a desprins si a lovit-o pe femeie in cap, iar aceasta nu a mai putut fi resuscitata de echipajul medical ajuns la fata locului, lovitura fiindu-i fatala. Piatra care a lovit-o pe femeie in cap avea sapte kilograme, conform estimarilor facute de medicii de la Ambulanta Gorj.

O ancheta este in desfasurare pentru a lamuri imprejurarile in care s-a produs accidentul.