Traficul rutier este blocat, vineri dimineata, pe Drumul National 6, in judetul Mehedinti, in urma unui accident in care au fost implicate noua autovehicule si care s-a produs din cauza poleiului, trei persoane fiind ranite, transmite Mediafax.

Accidentul s-a produs in jurul orei 5.30 in comuna Tamna, satul Fata Cremenii. Potrivit sefului Politiei Rutiere Mehedinti, comisar Gabriel Lica, initial un tir incarcat cu bovine a derapat si s-a rasturnat, apoi alte cinci autotrenuri si trei autoturisme nu au putut frana si s-au ciocnit.

In urma accidentului, trei persoane au fost ranite si transportate la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, medicii spunand ca sunt in stare stabila.

Sursa citata a mai spus ca principala cauza a accidentului este poleiul, acuzand Compania de Drumuri Nationale ca pana la producerea accidentului nu a intervenit cu niciun utilaj pentru a imprastia material antiderapant pe sosea.

Seful Politiei Rutiere Mehedinti a mai spus ca din acest motiv administratorul drumului va fi amendat de catre politie si va fi mentionat in procesul-verbal de constatare a accidentului ca fiind responsabil pentru ranirea celor trei persoane.