Opt fani stelisti au fost retinuti de catre jandarmi si vor fi condusi la Sectia de Politie nr. 11, dupa ce au atacat cu pietre un grup de aproximativ 200 de suporteri dinamovisti, care se deplasau spre Arena Nationala, informeaza Mediafax.

"In perimetrul Maior Coravu si Vatra Luminoasa a avut loc o altercatie intre mai multi suporteri stelisti si un grup de dinamovisti care era insotit de jandarmi. Stelistii au atacat cu pietre grupul de suporteri dinamovisti de pe stradutele laterale, jandarmii au intervenit si au retinut opt dintre ei, care vor fi condusi la Sectia 11 de Politie", a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache.

Galeria dinamovista a primit din partea clubului Steaua un numar de 2.750 de bilete, dar conform declaratiilor unor lider al fanilor alb-rosii acestia si-ar mai fi achizitionat de pe portalul online inca aproximativ 3.000 de tichete.

Derbiul Steaua - Dinamo, din etapa a XIV-a a Ligii I, este programat in aceasta seara, de la ora 21.30, pe Arena Nationala.