Relația lui Daniil Medvedev cu publicul de la US Open a fost mereu una tensionată, iar rusul a răbufnit din nou în timpul meciului cu Christopher O'Connell din turul al doilea, scor final 6-2, 6-2, (6)6-7, 6-2.

Daniil MedvedevFoto: Frank Franklin II / AP / Profimedia

Nemulțumit de nivelul jocului său (tocmai pierduse setul al treilea, după ce a condus cu 4-2 și a ratat două mingi de meci în tiebreak), Medvedev a fost deranjat de două spectatoare care făceau zgomot în momentul în care se pregătea să servească.

„Puteți să tăceți din gură? Sunteți proaste sau ce?”, le-a spus Medvedev celor două fete. Una dintre ele i-a răspuns trimițându-i un sărut.

Chiar și la finalul partidei, după trei ore de joc, Medvedev a avut energie pentru a continua conflictul cu spectatorii.

La US Open 2019, Daniil s-a certat cu fanii în timpul meciului cu Feliciano Lopez, iar apoi le-a mulțumit pentru că „l-au ajutat să câștige”.

„Pot să spun că vă mulțumesc. Dacă nu ați fi fost aici, probabil aș fi pierdut acest meci. Eram foarte obosit, aveam crampe, a fost foarte greu pentru mine să joc azi. Vreau ca toți să știți că am câștigat datorită vouă.

Singurul lucru pe care îl pot spune este că energia pe care mi-o dați acum îmi va fi probabil suficientă pentru următoarele mele 5 meciuri. Cu cât mă huiduiți și mă contestați mai mult, cu atât voi câștiga mai mult”, spunea atunci Daniil Medvedev.

Fost lider mondial și campion la US Open 2021, Daniil Medvedev (favorit 3) se va duela pentru un loc în optimi cu argentinianul Sebastian Baez (32 ATP).

US Open 2023 are loc în perioada 28 august - 10 septembrie, iar cele mai importante meciuri de la Flushing Meadows vor fi zi de zi pe HotNews.ro. Campionii en-titre sunt Carlos Alcaraz și Iga Swiatek.

>> VIDEO Principalul favorit, calificare fără emoții în turul trei la US Open 2023

>> VIDEO ​US Open 2023 - Patricia Țig, eliminată de a treia favorită în turul al doilea

>> VIDEO Patricia Țig, imaginile zilei pe cea mai mare arenă de tenis din lume: „I will survive”

>> Sorana Cîrstea vs Elena Rybakina - Când va avea loc meciul din turul trei de la US Open 2023

>> VIDEO Final de carieră pentru jucătorul care deține mai multe recorduri din circuitul ATP