​De-a lungul anilor, Stefanos Tsitsipas și-a câștigat o reputație pentru reflecțiile sale filosofice de pe rețelele de socializare și din timpul conferințelor de presă, dar ultimul mesaj postat de sportivul grec i-a atras critici din partea urmăritorilor săi.

Stefanos TsitsipasFoto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

>> VIDEO Ratarea anului în circuitul ATP

Stefanos Tsitsipas, mesajul de pe Twitter și criticile fanilor: „Filosoful meu modern”

În ultima postare de pe Twitter, Tsitsipas vorbește despre rutina banală de a lucra în timpul săptămânii, iar internauții nu înțeleg de ce sportivul aflat pe locul 5 în clasamentul ATP gândește astfel.

„Viața este un ciclu constant în care așteptăm cu nerăbdare weekendurile, apoi ne temem de zilele de luni. Este ca și cum ai fi într-un roller coaster cu căderi foarte lungi și vârfuri scurte” - Stefanos Tsitsipas pe Twitter.

Un fan i-a reamintit lui Tsitsipas că are lucruri mai importante la care să se gândească, cum ar fi apărarea titlului de la Mallorca, pe care l-a câștigat în 2022.

„Concentrează-te pe jocul tău din această săptămână, fără să te gândești la weekend sau la Paula (n.r. Badosa, iubita lui), ai un titlu de apărat, Stef”, a spus fanul.

Alte mesaje primite de Tsitsipas:

  • Este literalmente un jucător de tenis, de ce se comportă ca și cum ar munci de la 9 la 5?
  • Acest lucru chiar nu se aplică unui jucător profesionist din circuit.
  • Stefanos Tsitsipas, filosoful meu modern.
  • Tsitsipas a renunțat să mai ia citate vechi și a început să fure de pe ChatGPT.
  • Tipul ăsta scrie pe Twitter de parcă nu ar fi unul dintre cei mai buni 10 jucători de tenis din lume. Zilele tale de luni sunt total diferite de ale mele, uriașule.

Campion en-titre la Mallorca (ATP 250), Stefanos Tsitsipas îl va întâlni în optimi pe germanul Yannick Hanfmann (48 ATP).