Florinel Coman este de departe cel mai în formă jucător de la FCSB, având 15 goluri și 9 pase decisive în actualul sezon al SuperLigii României. Fotbalistul își dorește totuși să prindă un transfer în afară în această vară.

Florinel ComanFoto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

>> Suspendarea primită de Gigi Becali după derapajul la adresa arbitrei Cristina Trandafir

Gigi Becali îi propune lui Florinel Coman un salariu lunar de 60.000 de euro pentru a rămâne la FCSB

De când l-a adus de la Viitorul Constanța, finanțatorul FCSB-ului a transmis în repetate rânduri că își dorește să îl vândă pe bani mulți pe Florinel Coman.

Acesta a fost transferat pentru suma de 3 milioane de euro, iar acum se pare că a venit momentul mult așteptat.

Cu 15 goluri și 9 pase de gol în 29 de meciuri în acest sezon în SuperLiga României, Florinel Coman are o clauză de reziliere ce îi permite să plece de la FCSB pentru suma de 5 milioane de euro.

Internaționalul român în vârstă de 25 de ani este monitorizat de mai multe cluburi din Germania și Spania, iar șansele ca el să plece după EURO 2024 cresc.

Într-un interviu acordat pentru Fanatik, patronul celor de la FCSB a dezvăluit că Florinel Coman i-a cerut să îl lase să plece la vară, iar acesta i-ar fi propus să îi dubleze salariul actual.

Concret, dacă va fi de acord să rămână la FCSB, Coman va încasa un salariu lunar de 60.000 de euro, dublu față de cel din prezent, ceea ce înseamnă că anual acesta va primi nu mai puțin de 720.000 de euro.

Dacă va semna, ar deveni cel mai bine plătit jucător din Superligă, depășindu-l pe colegul Vlad Chiricheș, care primește 400.000 de euro pe an.

„Am vorbit cu Coman, vreau să plec afară. ‘Da, mă, tată, şi eu vreau, să iau banii pe tine. Nu te hazarda, îţi fac 60 de mii’.

(n.r.: despre salariul lui Coman, care ar fi mult peste tot ce găseşti în Liga 1) Nici nu mai găseşti cum e Coman”, a declarat Gigi Becali.

>> De ce a fost nevoie de 9 minute pentru ca VAR-ul să decidă penaltiul controversat împotriva lui Dinamo