Meciul dintre Rapid și Otelul Galați (2-1) a fost eclipsat de derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu, care i-a numit „bronzați” pe suporterii giuleșteni.

Dan SucuFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Dan Șucu, ironic la remarca făcută de Dorinel Munteanu la finalul meciului cu Oțelul

Dorinel Munteanu a intrat în gura fanilor giuleșteni după ce i-a numit „bronzați” la finalul partidei cu Rapid.

Fostul mare internațional român a încercat să explice ce s-a întâmplat și chiar a fost apărat și de clubul Oțelul.

Mai mult decât atât, Rapidul a emis de asemenea un comunicat prin care l-a criticat pe Dorinel Munteanu pentru cuvintele nepotrivite folosite la adresa suporterilor, iar acum a venit rândul lui Dan Șucu să reacționeze la cele spuse de omul cu cele mai multe selecții sub tricolor.

Culmea, reacția finanțatorului din Giulești a fost una ironică, acesta profitând de ocazie pentru a transmite că în curând, Rapid va fi echipa numărul 1 în România.

„Cred că domnul Dorinel Munteanu a spus acele lucruri la nervi. Este un fost mare internațional, un jucător pe care l-am urmărit cu mare, mare plăcere de-a lungul unei cariere impresionante și sunt ferm convins că la fotbal se mai întâmplă lucruri din acestea și, uneori, când suntem nervoși, poate facem declarații care nu ne reprezintă.

În ceea ce privește toată această discuție, da, e deranjant ca Rapidul să fie permanent asociată cu echipa țiganilor, așa cum spune și cântecul. Rapid este peste tot acasă. Deci Rapidul este echipa tuturor, nu doar a țiganilor.

Dar vreau să vă spun un singur lucru. Echipa asta a țiganilor da, echipa țiganilor, o voi transforma alături de colegii mei în echipa numărul 1 din România. Da, aici va fi ironia.

Da, că această echipă despre care se spune, domne, echipa țiganilor, sunt convins că va deveni un club serios, redutabil, care va fi respectat de absolut toată lumea. Da, și va deveni forța numărul 1 în România.

Eu prefer să realizez fapte și să vorbesc mai puțin. În niciun caz nu vreau să adâncesc și mai mult toată această poveste cu domnul Dorinel Munteanu și să fac un caz din asta. Evident, noi trebuie să schimbăm percepția…” - a declarat Dan Șucu, potrivit Fanatik.