Oțelul Galați a anunțat pe site-ul său oficial că va renunța în pauza competițională din această iarnă la 7 fotbaliști.

Dorinel MunteanuFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Dorinel Munteanu va da afară 7 jucători de la Oțelul Galați

Gruparea antrenată de Dorinel Munteanu a plecat joi în cantonamentul de la Vatra Dornei cu un lot compus din 25 de fotbaliști.

Sursa citată anunță că șapte jucători care au făcut parte din echipa Oțelului în actualul sezon nu vor mai rămâne la gruparea moldoveană.

„Tehnicianul Dorinel Munteanu a stabilit ca șapte dintre jucătorii din lotul utilizat în anul 2023 să fie trecuți pe lista de transferuri. Este vorba despre fundașii Andrei Rus, Costin Ghiocel (ambii, convocați pentru cantonamentul de la Vatra Dornei), Dan Panait, Rosario Latouchent, mijlocașii Pablo Gaitan și Ariel Lopez și de atacantul Iliya Dimitrov”, se precizează pe site-ul oficial al Oțelului.

Lotul Oțelului Galați pentru cantonamentul de la Vatra Dornei

Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Relu Stoian, Gabriel Ursu

Fundași: Mihai Adăscăliței, Jonathan Cisse, Ștefan Farcaș (revenit după împrumutul la Unirea Braniștea), Costin Ghiocel, Dragan Lovric, Iustin Neacșu, Andrei Rus, Joao Serrao, Miguel Silva, Francois Yabre, Milen Zhelev

Mijlocași: Ștefan Bodișteanu, Denis Bordun, Juri Cisotti, Vasile Jardan, Frederic Maciel, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulic

Atacanți: George Cîrjan, Kehinde Fatai, Alexandru Pop.

Reamintim că după disputarea a 21 de meciuri din sezonul 2023-2024 al SuperLigii României la fotbal, Oțelul Galați se află pe locul 11, cu 26 de puncte.

Gălățenii se găsesc la patru puncte în urma celor de la Farul Constanța, echipă care se află momentan pe ultimul loc (6) care duce în play-off.