​Dinamo București a anunțat marți despărțirea de Ovidiu Burcă, după mai bine de un an și jumătate, iar deja în presă se vehiculează primul nume favorit să preia banca echipei din Ștefan cel Mare.

Dinamo BucurestiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

>>> FOTO Stadioane noi pentru Dinamo și Timișoara - Cât vor costa și câte locuri vor avea

Florin Bratu, gata să revină pe banca lui Dinamo

Ovidiu Burcă este istorie la Dinamo, după ce clubul din Ștefan cel Mare a anunțat încheierea raporturilor contractuale cu antrenorul în vârstă de 43 de ani.

Antrenorul care a promovat-o pe Dinamo înapoi în SuperLiga României a strâns 3 victorii, 6 rezultate de egalitate și 11 înfrângeri în acest sezon pe banca echipei, iar conducerea a luat decizia de a încheia colaborarea.

Jurnaliștii de la GSP anunță că Florin Bratu este favoritul pentru a o prelua pe Dinamo, acesta fiind în prezent director tehnic la CS Dinamo București, echipă aflată în prezent în liga a treia.

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani a pregătit-o ultima oară pe Karmiotissa, după o aventură de un an de zile pe banca reprezentativei sub 21 de ani.

Sorin Colceag și Iulian Mihăescu, secunzii grupării, se ocupă de Dinamo, ambii având licență PRO.

Un alt nume pe care conducerea lui Dinamo îl are în vedere este Liviu Ciobotariu, aflat în acest moment pe banca celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.