FCSB a vândut jucători pe bani mulți în ultimii ani, iar finanțatorul echipei a refuzat o ofertă mare venită la adresa unuia dintre cei mai în formă fotbaliști din actualul sezon al SuperLigii României.

Florinel ComanFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gigi Becali a refuzat o ofertă de 8.5 milioane de euro pentru Florinel Coman

Florinel Coman deține în prezent titlul de cel mai scump jucător din istoria clubului FCSB.

În august 2017, FCSB-ul plătea către Viitorul Constanța suma de 3 milioane de euro, iar de atunci, internaționalul român a strâns 213 apariții, a marcat 50 de goluri și a oferit 58 de assist-uri în tricoul roș-albastrilor.

Ajuns la 25 de ani, Coman este în prezent om de bază în echipa vicecampioanei României, având 5 goluri și 6 pase de gol în 14 meciuri în SuperLiga României.

În trecut, FCSB a primit o ofertă mare pentru starul echipei, însă negocierile s-au încheiat după ce patronului roș-albaștrilor a cerut o sumă uriașă.

„Pentru Florinel au fost oferte, de 8 milioane, 8,5 milioane de la o echipă importantă din Portugalia, dar clubul a plusat, s-a cerut o sumă mult mai mare. 10 milioane? Era bine dacă cerea atât, s-a ajuns la 15-17 milioane, Doamne Ferește, la fel cerea și pe Tavi Popescu, niște sume incredibile. Acum dacă vine cineva și dă 2-3 milioane, îl dă Gigi imediat.

Coman are 5 milioane clauză, dar Gigi îl dă, cred, și cu 4 milioane. Așa era și cu Florin Tănase, cerea 10-15 milioane pentru el, până la urmă l-a dat cu 3 milioane. Așa este, Gigi se credea deja în Europa și acum nu mai vine nimeni, poate din Arabia Saudită, dar acolo nu avem intrări multe, știm antrenori, dar la echipe mai modeste.” - a declarat Giovanni Becali, potrivit Fanatik.