Farul Constanța a făcut un nou pas greșit în SuperLiga României și a remizat dramatic la Ovidiu în duelul cu Hermannstadt, scor 1-1. Golul sibienilor a fost contestat vehement de Gică Hagi, care a acuzat arbitrul pentru faptul că nu a acordat fault cu câteva momente înaintea reușitei care a stabilit scorul final.

Gheorghe HagiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Farul Constanța a ajuns la 5 meciuri fără victorie în SuperLiga

Farul Constanța este departe de echipa care bătea totul în calea ei în sezonul trecut.

Formația antrenată de Gică Hagi nu a reușit să se impună nici în duelul cu Hermannstadt, primind din nou gol pe final de meci, la scorul de 1-0.

Înainte ca sibienii să marcheze golul egalizator, Gică Hagi a acuzat arbitrul că nu a acordat fault în atac la un contact din careul constănțenilor, iar centralul l-a eliminat pe tehnicianul campioanei en-titre după fluierul de final.

La finalul disputei, Hagi nu l-a menajat deloc pe arbitrul Horațiu Feșnic și a răbufnit la adresa acestuia.

„În fotbal sunt momente și momente. Se pare că nu gestionăm bine lucrurile, chiar dacă jucăm bine până în minutul 60-65. Dar astăzi trebuie vorbit de domnul arbitru, nu de echipa noastră. M-am dus la el să-l întreb de ce nu a dat fault. De ce nu dai? Dacă se ia un gol dintr-o astfel de fază, întorci, revii, dai fault.

Chiar dacă jucătorul nostru a avut mingea. Mi-a dat direct roșu. Normal că după aia am mai zis și eu câte ceva, dar nu se poate. Atâta aroganță... E dreptul meu să mă duc la un arbitru să-l întreb. Să iasă el în evidență la sfârșit. 100% e fault. De ce cei de la VAR nu au dat? Ce să explice?

Meciul s-a terminat și noi am luat gol din faza aia. Nu căutăm scuze. E clar că ceva nu funcționează. I-ai dat lui Hagi roșu, te-au văzut cei de la Cluj, te-a văzut toată lumea. Mamă, ce ai făcut! De ce nu ai dat fault? A văzut toată România. E prea clar, Larie a dat cu capul, adversarul a venit și a dat în el.

Dacă nu e așa, înseamnă că nu înțeleg eu fotbalul. Suntem prea la cald să le zic pe toate, cu toate că știu. Trebuie să joci 90 și ceva de minute fotbal, nu doar 60. Cum o făceam anul trecut. (...) Nu am voie să-l întreb de ce nu a dat fault? Ce să faci? Rămâi așa și te uiți. Mi-a zis la revedere, apoi i-am zis și eu vreo două lucruri. Nu te-am îmbrâncit, nu ți-am făcut nimic. Noi trebuie doar să stăm drepți.” - a transmis acesta, potrivit Digi Sport.

Etapa a 16-a a SuperLigii

Sepsi – Rapid 0-0

Universitatea Cluj – Petrolul 0-0

Poli Iași – CFR Cluj 3-3

Farul – Hermannstadt 1-1

FC Botoșani – FC Voluntari / duminică 13:30

Universitatea Craiova – Dinamo / duminică 16:00

FCSB – U Craiova 1948 / duminică 21:00

UTA – Oțelul Galați / luni 20:30

Clasamentul SuperLigii

1. CFR Cluj – 31 p / 16 meciuri

2. FCSB – 31 puncte / 15 m

3. Rapid – 30 p / 16 m

4. FC Hermannstadt – 24 p / 16 m

5. Universitatea Craiova – 23 p / 15 m

6. Petrolul Ploiești – 22 p / 16 m

..............................................

13. FC Voluntari – 16 p / 15 m

14. U Craiova 1948 – 15 p / 15 m

15. Dinamo – 10 p / 15 m

16. FC Botoșani – 7 p / 15 m