FCSB a anunţat marți că a ajuns la un acord cu Dorin Rotariu, fotbalist care a semnat un contract cu liderul din SuperLiga României.

Dorin RotariuFoto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

Dorin Rotariu, noul jucător al echipei FCSB

Dorin Rotariu și-a început cariera la Poli Timișoara, iar apoi a impresionat la Dinamo București.

În ultimele sezoane, Rotariu a jucat în străinătate, la Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, Astana, Atromitos și Ludogorets.

Fotbalistul de 28 de ani vine la FCSB liber de contract, el despărțindu-se la finalul lunii august de campioana Bulgariei.

Atacantul va purta tricoul cu numărul 29 şi se va alătura miercuri lotului condus de Elias Charalambous, informează FCSB.

„Rotariu a semnat deja. Este la antrenamente. A semnat pe un an plus doi ani, opțiunea clubului. Va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună” - Gigi Becali, la Digisport.

Rotariu va fi al treilea cel mai bine plătit jucător de la FCSB (la egalitate cu Damjan Djokovic și Alexandru Băluță - câte 240 de mii de euro pe an). Ierarhia este condusă de Vlad Chiricheș (400 de mii de euro pe an), acesta fiind urmat de Florinel Coman (360 de mii pe stagiune), conform gsp.ro.

De știut:

  • Rotariu a adunat 10 selecții în naționala României și a înscris un gol (în amicalul cu Suedia din 2018, scor 1-0).
  • După 12 etape, FCSB a acumulat 29 de puncte și se află pe primul loc în clasamentul SuperLigii. Podiumul este completat de CFR Cluj (26 de puncte) și Rapid București (22 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova).