FCSB a obținut duminică seară o victorie spectaculoasă pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe (5-2), iar meciul a marcat revenirea pe teren a lui Ionuț Panțîru, care a jucat pentru prima oară după 883 de zile.

Ionut PantiruFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ionuț Panțîru, primele minute în SuperLiga după mai bine de 2 ani - Fundașul a intrat pe final în Sepsi - FCSB

FCSB a câștigat la Sfântu Gheorghe al 8-lea meci din actualul sezon al SuperLigii României.

Formația antrenată de Elias Charalambous și-a consolidat poziția de lider și a învins-o fără mari emoții pe Sepsi Sfântu Gheorghe, la capătul unui joc în care vicecampioana României a punctat de 5 ori.

Partida de pe Sepsi Arena a avut o însemnătate aparte pentru fundașul Ionuț Panțîru, care a revenit pe teren după mai bine de doi ani.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani a fost introdus pe teren în minutul 83 al jocului, în locul lui Risto Radunovic.

Pe 25 aprilie 2021, la un meci FCSB - Sepsi 1-2, Ionuț Panțîru era accidentat la genunchi chiar de coechipierul Adrian Șut, care îl lovea involuntar în tentativa de a deposeda un adversar. Acum a revenit mai puternic și e gata să se bată pentru un loc de titular.

Luni, jucătorul FCSB-ului a postat și un mesaj pe Instagram, fiind entuziasmat de momentul revenirii pe gazon.

„Nu există satisfacție mai mare ca după o perioadă atât de lungă de absență să revii pe teren într-o victorie așa frumoasă. În drumul spre titul sunt mai pregătit ca niciodată să dau totul pe teren alături de colegii mei.

Mulțumesc tututor persoanelor care au fost lângă mine în toată această perioadă, mulțumesc celor care încă mai cred în mine.

Mulțumiri speciale staff-ului tehnic și medical al echipei, conduceii și colegilor. Forța Steaua (n.r. FCSB).” - a scris acesta.