FCSB s-a impus cu 1-0 pe terenul campioanei Farul Constanța, iar Gică Hagi a dat vina pe arbitrajul lui Sebastian Colțescu pentru rezultatul înregistrat în etapa a noua din SuperLiga.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

>> VIDEO SuperLiga: FCSB se impune la Ovidiu dintr-un penalty controversat

Gică Hagi, după 0-1 cu FCSB: „Campionatul s-a pierdut, la ce am văzut în seara asta”

Antrenorul Farului a afirmat că arbitrul a dictat penalty după o simulare și a sugerat că echipa sa nu este dorită în lupta pentru titlu în acest sezon.

„Viața e făcută din două lucruri. Nu o să stau să mă agăt de lucruri. Dacă e așa cum ni s-a transmis. Din simulare s-a dat penalty. Trebuia să jucăm mai bine, dacă eram noi. Eu cred că am făcut un meci bun, dar nu cum am vrut eu.

Eu am conducere, să iasă în față să vorbească. Era o simulare clară și s-a dat penalty. Mai există respect? Eu vreau să mă uit la ale mele. Important e să ai gândul să marchezi, dar asta este.

Am primit cartonaș galben la primul fault. Au primit 100 de faulturi. Dacă așa am fost arbitrați acasă. Înseamnă că există ceva în care sunt depășit de situație.

Ai mei au avut situații, s-au precipitat. Știam că puteam să marcăm, dar nu am marcat. Când joci cu echipe bune, trebuie să marchezi. Nu pot să-i încurajez dacă am pierdut meciul. Nu-i cert. Facem analiză la cald. Vrem, nu vrem, trebuie să mergem înainte.

În momentul de față, ne odihnim. Trebuie să ne reculegem. Campionatul s-a pierdut, la ce am văzut în seara asta. Acum stăm să evaluăm? Vă dați seama cât de greu poate să fie. Niciun meci nu e ușor. Trebuie să fii mai bun decât adversarul. Trebuie să știi să gestionezi lucrurile. Trebuie să începem să jucăm bine” - Gică Hagi, citat de DigiSport.

Unicul gol al partidei de la Ovidiu a fost înscris în minutul 58, după ce Darius Olaru a transformat penalty-ul obținut de Adrian Șut (după un contact în careu cu Tudor Băluță).

FCSB adună în total 21 de puncte și se distanțează în fruntea clasamentului. Farul rămâne pe locul 11, cu doar 9 puncte.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre Farul Constanța și FCSB

SuperLiga, runda 9:

UTA Arad - Universitatea Cluj 0-1

Dinamo București - FC U Craiova 1948 0-1

Universitatea Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-1

17 septembrie

Hermannstadt - FC Voluntari 3-1

Oțelul Galați - Rapid București 0-0

Farul Constanța - FCSB 0-1

18 septembrie

18:30 Poli Iași - FC Botoșani

21:30 CFR Cluj - Petrolul Ploiești