Marko Dugandzic a impresionat în perioada petrecută la Rapid București, iar atacantul croat va fi transferat de giuleșteni la Al-Tai, echipă din campionatul Arabiei Saudite.

Marko DugandzicFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Marko Dugandzic, transfer la Al-Tai - Rapid primește două milioane de euro

Clubul saudit îi va plăti Rapidului două milioane de euro, iar Dugandzic va semna un contract valabil pe două sezoane și va avea un salariu anual de aproximativ un milion de euro.

Dugandzic (29 de ani) va fi coleg la Al-Tai cu Andrei Cordea, fotbalist transferat în această vară de la FCSB.

Atacantul croat a înscris 28 de goluri și a oferit trei pase decisive în cele 48 de meciuri disputate în tricoul Rapidului.

În atacul Rapidului rămâne Albiom Rrahmani (a înscris patru goluri în primele două partide), iar Dan Șucu este încrezător că se va impune în prima echipă și Alexandru Stan (17 ani).

„Am hotărât să îl păstrăm acum două săptămâni, a avut o ofertă foarte bună din prima ligă turcă, dar atunci n-am dat curs. Acum este o șansă pe care Duga o are, o oportunitate colosală. Are aproape 30 de ani. E lovitura vieții lui, iar noi nu puteam să ne punem de-a curmezișul.

Aceasta e filosofia noastră! Și când Mutu a venit cu o ofertă bună din altă parte, chiar dacă ne-a părut rău de încetarea colaborării, n-am fost inflexibili și n-am stat în calea împlinirii profesionale a celor cu care lucrăm. Dar, întotdeauna, am găsit soluții.

Îl avem pe Rrahmani, un marcator pur-sânge. Mai țineți minte un nume, pe (Alexandru) Stan, care este titular în atac la tineret. Un jucător promițător, o să auziți multe lucruri frumoase despre el. Se antrenează deja cu prima echipă și domnul Bergodi o să-i dea șanse.

Acest Stan va fi o surpriză foarte plăcută. E foarte valoros. Deci stăm bine la capitolul atacanți și, dacă va fi cazul, vom mai aduce jucători după cum am demonstrat și în această vară. O vară fierbinte, cu transferuri reușite, pentru care colegii mei Daniel Niculae și Victor Angelescu chiar merită felicitări” - Dan Șucu, citat de Fanatik.

De-a lungul carierei, Marko Dugandzic a mai jucat pentru echipele NK Osijek, FC Matera, Ternana, FC Sochi, FC Botoșani și CFR Cluj.