Cristi Ganea și-a reziliat contractul cu grecii de la Panathinaikos și va reveni în SuperLiga României, după ce s-a înțeles cu cei de la FCSB.

Cristian GaneaFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

>>> Sorin Cârțu, atac fără menajamente la adresa lui Octavian Popescu - „Ne dă fotbal cu lingurița și țârâita”

Cristi Ganea s-a înțeles cu FCSB

FCSB a rezolvat al șaselea transfer al verii, după ce s-a înțeles cu Cristi Ganea.

FCSB-ul a tot căutat în această vară încă un fundaș stânga pentru a exista concurență pe postul ocupat de Risto Radunovic

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a anunțat acum câteva zile că s-a înțeles cu Cristi Ganea, jucătorul în vârstă de 31 de ani, rămas liber de contract după despărțirea de Panathinaikos.

Marți seară, fostul jucător al celor de la Viitorul Constanța (actuala Farul) și Athletic Club Bilbao, a ajuns în România și a dezvăluit de ce a ales să joace pentru vicecampioana României.

„Am ales România, pentru că am ales cel mai mare club din România și asta mă face mândru. A contat și echipa națională, dar în primul rând sunt bucuros că sunt sănătos. Abia aștept să mă văd cu băieții, să încep antrenamentele. Să joc meciuri, să fiu în formă maximă și după vorbim și de națională.

Mă gândeam și aveam o presimțire că într-o bună zi o să joc pentru FCSB. Au fost încercări și în trecut, dar nu s-a concretizat nimic. Am eu ceva cu FCSB de mic, dar nu asta contează acum. Sunt bucuros că sunt aici.

Am făcut analize, în primă fază a fost ok. Doctorii au insistat să fac mai multe analize și mi-au transmis să fac o pauză între trei și șase luni. Nu a fost ușor pentru mine. Eram titular. Dar nu avem ce face, trebuie să mergem în față în continuare. Mi-a fost greu. Mi-am dat seama cum e să-ți ia cineva seama ceva ce-ți place.

Cei de acolo, între timp, și-au luat fundaș stânga. Ceea ce mi se pare normal. Dar mi-am dat seama că o să joc foarte puțin. Îmi doresc să joc. Am avut câteva oferte din Grecia.” - a declarat Cristi Ganea, potrivit sport.ro.

Ganea va fi a șasea achiziție a FCSB-ului în această vară după Alexandru Băluță, Damjan Djokovic, Siyabonga Ngezana, Vlad Chiricheș și Dan Spătaru.