FCSB și Bari au ajuns la un acord pentru împrumutul mijlocașului Malcom Edjouma, a anunțat clubul din Serie B (Italia).

Malcom EdjoumaFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Malcom Edjouma, împrumutat de FCSB la Bari

Potrivit Fanatik, Edjouma va încasa 20.000 de euro lunar la Bari, cu 6.000 de euro mai mult decât la FCSB.

Gruparea lui Gigi Becali va primi 200.000 de euro, iar italienii vor mai plăti 600.000 de euro dacă vor dori să-l transfere definitiv pe fotbalist.

„SSC Bari anunță că a achiziționat de la Fotbal Club Steaua București (n.r. FCSB), cu formula unui împrumut cu opțiune de cumpărare, drepturile asupra performanțelor sportive ale fotbalistului Malcom Sylas Edjouma Laouari.

De când va fi eliberat transferul de la Federația Română, mijlocașul francez va fi imediat disponibil antrenorului Mignani și va purta tricoul cu numărul 24.

Născut în Franța dintr-un tată camerunez și mamă marocană, a făcut primii pași în echipele de tineret ale Paris Saint-Germain și Toulouse. În 2018 a fost la Lorient în divizia secundă franceză, apoi fiind transferat la Red Star, Chambly și ulterior Viitorul Constanța, în campionatul românesc.

Află care sunt cele mai deștepte specii din lumea animalelor de pe Digi Animal World și Digi Online. Nu rata Einșteinii animalelor, azi de la ora 21:00!

În 2020 a fost cumpărat de Roeselare, dar falimentul echipei belgiene l-a făcut să devină liber, semnând apoi cu formația românească Botoșani (32 de apariții și 4 goluri), unde a rămas până în februarie 2022, când a trecut la FCSB, la care a jucat 61 de jocuri, marcând 14 goluri și oferind patru pase decisive.

Bun venit, Malcom!”, se arată în comunicatul clubului Bari.