Gigi Becali a semnat contractul de închiriere a stadionului Steaua, iar meciul dintre FCSB și CFR Cluj (etapa a patra din SuperLiga) se va juca pe arena din Ghencea.

Gigi BecaliFoto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

Gigi Becali: „Nu vreau să ocup Ghencea. Joc doar meciurile astea”

Anunțul a fost făcut chiar de patronul celor de la FCSB. Becali a semnat două bilete la ordin avalizate (250.000 de euro + 750.000 de euro) pentru a acoperi posibilele daune aduse gazonului în timpul partidei.

Pentru ca stadionul să fie mai ușor de închiriat, Angel Tîlvăr (ministrul Apărării) a emis ordinul M157/2023, prin care arena a fost despărțită de Complexul Sportiv.

„S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost. Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim.

E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională.

Pe mine nu mă interesează cum spun alţii, că vreau să ocup Ghencea. Nu vreau discuţii, nu vreau certuri. S-a rezolvat, să fie sănătoşi, s-a revenit la normal. Să fie sănătoşi, să ţină Ghencea. Eu vreau doar să joc meciurile astea” - Gigi Becali, citat de AS.ro.

De știut:

  • Meciul dintre FCSB și CFR Cluj va avea loc duminică, 6 august, de la ora 21:30. Partida va fi transmisă în format LiveBLOG pe HotNews.ro.
  • Ultima partidă jucată de FCSB în Ghencea a avut loc pe 22 martie 2015: 4-1 vs FC Viitorul.