​FC U Craiova 1948 și Universitatea Cluj au oferit cel mai spectaculos meci al acestui început de sezon. Ardelenii au reușit să smulgă cele 3 puncte, la capătul unui duel nebun cu 7 goluri, încheiat cu scorul de 4-3 în favoarea oaspeților.

Nicolae DicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

*Click pe numele marcatorilor pentru a vedea golurile*

Nicolae Dică, eșec la debutul pe teren propriu pe banca celor de la FC U Craiova 1948

Universitatea Cluj a obținut prima victorie a sezonului, în urma unui meci fabulos disputat pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

Formația antrenată de Anton Petrea a condus la finalul primei reprize, după ce Dan Nistor a reușit să deschidă scorul în minutul 37 al partidei, din pasa lui Alexandru Chipciu.

În repriza secundă, ambele formații s-au dezlănțuit și au oferit un adevărat spectacol pentru oamenii prezenți pe stadion.

În minutele 50 și 60, Aurelian Chițu a întors soarta partidei și a adus-o la conducere pe FC U Craiova 1948.

Oaspeții au restabilit egalitatea prin același Dan Nistor, care a transformat o lovitură de la 11 metri (min 69), dar oltenii au trecut pentru a doua oară la conducerea jocului, în urma unei acțiuni finalizate de Sidibe (min 77).

Chiar și așa, finalista din sezonul trecut a Cupei României a egalat după doar 3 minute prin Alexandru Chipciu, ca mai apoi, același Chipciu să dea marea lovitură pentru oaspeți în minutul 87.

Scor final 4-3, iar FC U Craiova 1948 ajunge la 3 înfrângeri consecutive în actualul sezon.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Cluj