Numit în ianuarie 2023 pe banca Universității Craiova, Eugen Neagoe nu a rezistat decât 6 luni în Bănie și a fost demis după rezultatul de egalitate dintre Universitatea Craiova și Oțelul Galați, scor 0-0. Deși s-a vorbit despre Marius Șumudică pentru ocuparea postului de antrenor, nu este exclus să avem parte de o revenire de senzație.

Laurentiu ReghecampfFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Laurențiu Reghecampf, în pole position pentru a deveni antrenorul Universității Craiova

Etapa a doua din SuperLiga României a venit și cu primul antrenor demis.

Eugen Neagoe nu a mai continuat pe banca Universității Craiova, iar Marius Șumudică era dat drept favorit pentru a-l înlocui pe acesta.

Gică Craioveanu, fostul mare jucător al Craiovei, s-a declarat surprins de plecarea lui Neagoe și a dezvăluit cine este principalul favorit pentru a antrena ocupanta locului 4 din sezonul trecut.

„Sunt surprins de schimbarea antrenorului! Am vorbit foarte mult cu rezervele, care mi-au spus că niciodată n-a fost o atmosferă atât de bună la echipă. De asta sunt foarte, foarte surprins că s-a decis ca Neagoe să nu mai fie antrenorul Craiovei.

Cu Ouzounidis nu jucam nimic! Cu Neagoe nu a fost așa. Aseară am făcut un joc foarte bun, am avut trei ocazii uriașe, trei bare. Echipa a avut un joc cursiv, dar asta e.

Sper ca antrenorul care va veni, cred că 99% e Reghe, să facă o treabă bună. Reghe a făcut o treabă bună când a fost la noi și sper să fie inspirat din nou.

Cred că s-au luat în calcul foarte puțin celelalte variante. Reghe a făcut o treabă foarte bună și ne-a surprins pe toți când a plecat atunci. De asta consider că Mihai a decis ca Reghe să se întoarcă. Era o echipă despre care știai ce joacă.

Sper să facă treabă Reghe, pentru că e un an foarte important pentru Craiova.” - a transmis acesta potrivit Digi Sport.

Laurențiu Reghecampf este liber de contract după despărțirea de Neftci Baku și a mai antrenat Universitatea Craiova în perioada iulie 2021 - iunie 2022.