​FCSB a început excelent noul sezon din SuperLiga României, având două succese în primele două runde, cu FC U Craiova 1948 (3-1) și Dinamo București (2-1). Vicecampioana României a primit o ofertă pentru un jucător important, iar șansele ca transferul să se realizeze au crescut considerabil.

Andrea CompagnoFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Posibilele adversare pentru Farul, FCSB, CFR Cluj și Sepsi din turul trei preliminar al Conference League

Andrea Compagno, dorit de Heerenveen - Gigi Becali cere 1.6 milioane de euro

Recent, FCSB a primit o ofertă la adresa lui Andrea Compagno, jucătorul care a fost cel mai bun marcator al vicecampioanei României în sezonul precedent.

Potrivit celor de la Fanatik, Heerenveen, formația din Eredivisie (prima ligă olandeză), ar fi oferit suma de 1.5 milioane de euro pentru a-l transfera pe Compagno, ofertă confirmată și de Gigi Becali, finanțatorul echipei.

„Am primit ofertă pentru Compagno de 1,5 milioane, din Olanda, de la Heerenveen. Am cerut două milioane, dar sa vedem, poate ne ducem la 1,6 sau 1,7 milioane.” - a declarat acesta la momentul respectiv.

Acum, Becali i-ar fi stabilit prețul lui Andrea Compagno, 1.6 milioane de euro, iar interesul olandezilor persistă, ceea ce înseamnă că afacerea are șanse mari să aibă un rezultat pozitiv pentru gruparea roș-albastră.

Imediat după meciul cu Dinamo București, Gigi Becali a confirmat prețul vârfului italian.

„Pe Compagno l-am lăsat la 1,6 milioane. Mi-a plăcut cum a intrat cu Dinamo, a intrat bine.”

1.5 milioane de euro a plătit FCSB pentru Andrea Compagno, așadar, echipa nu ar înregistra un profit considerabil dacă acesta va pleca în cele din urmă la Heerenveen.

32 de apariții și 16 goluri are Andrea Compagno în tricoul FCSB-ului.