​Dinamo a adus deja mai mulți jucători în această perioadă de mercato, dar trupa din Ștefan cel Mare a trebuit să scape de interdicția la transferuri pentru a-i putea legitima. Miercuri, administratorul judiciar al clubului le-a dat o veste bună suporterilor.

Jucatorii echipei Dinamo BucurestiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri

Răzvan Zăvăleanu a explicat că acționarii au achitat datoriile foștilor jucători (Raul Albentosa, Ante Puljic, Janusz Gol, Adam Nemec și Joseph Akpala), iar FIFA urmează să ridice interdicția.

„Se ridică în cursul zilei de astăzi. Deja au fost ridicate mai multe (n.r. interdicții). 99% se ridică. Să se înregistreze jucătorii la LPF și asta-i tot. E în regulă. Vor putea juca încă din prima etapă” - Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al clubului Dinamo, pentru iAMsport.ro.

În această vară, Dinamo i-a transferat pe Hakim Abdallah, Adnan Golubovic, Cristian Costin, Dennis Politic și Goncalo Gregorio.

În prima etapă din SuperLiga, Dinamo se va duela cu Universitatea Craiova, luni seara (17 iulie), de la ora 21:30. Potrivit ultimelor informații, meciul se va juca pe Stadionul Arcul de Triumf.