Înaintea disputei cu Sheriff Tiraspol din turul 1 preliminar al UEFA Champions League, Farul Constanța pierde un jucător important, care va ajunge însă în Premier League.

Adrian Mazilu, FarulFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Acord între Farul și Brighton pentru transferul lui Adrian Mazilu - Constănțenii vor încasa 4 milioane de euro

Farul Constanța a ratat primul obiectiv al sezonului după ce a pierdut Supercupa României contra celor de la Sepsi, scor 1-0.

Campioana României se pregătește de duelul cu Sheriff Tiraspol, din turul 1 preliminar al UEFA Champions League, dar până atunci Hagi a mai dat o lovitură importantă pe piața transferurilor.

Concret, Farul Constanța și Brighton, formație antrenată de fostul jucător al CFR-ului, Roberto De Zerbi, au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al lui Adrian Mazilu, anunță Prosport.

Adrian Mazilu a impresionat în primul său sezon în tricoul echipei mari a constănțenilor și a marcat de 7 ori pentru campioana en-titre.

Sursa citată menționează că Farul va încasa și anumite bonusuri de pe urma fotbalistului de 17 ani, plus un procent dintr-un viitor transfer.

„Eu îmi doresc să ajung în Premier League. Mi-am făcut treaba aici, m-au ajutat și colegii și asta s-a văzut. Academia produce foarte mulți jucători, sunt mereu acolo și ăsta este un lucru bun.” - a declarat recent tânărul fotbalist român.