După 2 ani petrecuți la FC Voluntari, Liviu Ciobotariu a fost adus la Sepsi Sfântu Gheorghe pentru a-l înlocui pe Cristiano Bergodi. Tehnicianul are șansa de a câștiga un trofeu la meciul de debut, având în vedere că echipa sa va întâlni Farul în Supercupa României.

Liviu CiobotariuFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Farul Constanța - Sepsi Sfântu Gheorghe, în Supercupa României

După două sezoane consecutive în care a cucerit Cupa României, Sepsi Sfântu Gheorghe are șansa de a-și mai adăuga încă un trofeu în vitrina clubului.

Covăsnenii întâlnesc Farul Constanța în Supercupa României, iar meciul este programat sâmbătă de la ora 20 pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Gică Hagi s-a plâns de faptul că va avea mulți jucători indisponibili pentru partida cu Sepsi, cei mai mari absenți fiind Ionuț Larie și Tudor Băluță.

Aflat la meciul de debut pe banca celor de la Sepsi, Liviu Ciobotariu a transmis că este determinat să câștige trofeul și să facă un meci bun împotriva campioanei en-titre.

„Este primul meci oficial al nostru după un stagiu de pregătire în care am mai jucat trei amicale. De data asta este un joc cu o miză uriaşă. Jucăm cu trofeul pe masă.

Este clar că ne dorim foarte mult să începem cu dreptul, să ne realizăm primul obiectiv propus, câştigarea Supercupei României. Farul este o echipă cu jucători de calitate, cu un antrenor foarte bun, dar suntem motivaţi, ne dorim foarte mult să câştigăm trofeul.

Echipa se cunoaşte. Un joc cu miză uriaşă pentru ambele formaţii. Suntem pregătiţi, suntem motivaţi şi aşteptăm cu nerăbdare meciul de mâine.

Nu există nicio presiune din partea mea, pentru că mă bazez pe echipă, am jucători de calitate, ne-am pregătit foarte bine. Examenul oficial este mâine de la ora 20.00.” - a transmis Liviu Ciobotariu, potrivit Digi Sport.

Covăsnenii nu au mai câștigat împotriva Farului din 12 decembrie 2021 (1-0).