Adrian Mutu o va părăsi pe Rapid București pentru a merge în Azerbaidjan, acolo unde o va antrena pe Neftchi Baku. Decizia luată de fostul mare internațional român nu este văzută cu ochi buni de către Florin Prunea, care s-a declarat profund dezamăgit de alegerea făcută de „Briliant”.

Adrian MutuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Florin Prunea spune că Adrian Mutu a greșit când a ales să plece de la Rapid

Rapidul rămâne fără antrenor chiar înainte de începerea sezonului, dar conducerea clubului din Giulești a găsit un înlocuitor pentru Adrian Mutu.

„Briliantul” a decis să plece să o antreneze pe Neftchi Baku în Azerbaidjan, dar decizia luată de acesta a stârnit controverse în fotbalul românesc.

Asta pentru că cei din conducerea clubului au adus mai mulți jucători ceruți chiar de Adi Mutu.

Florin Prunea a reacționat și el la aflarea veștii că Mutu o va părăsi pe Rapid, iar fostul mare portar român s-a arătat dezamăgit de această situație.

„Pentru Mutu, Rapidul devenise o corvoadă. Nu e ușor să iei 7 goluri de la Slavia, de la Farul. Îl vedeam cu capul în pământ la stadion. Nu cred că putea să mai stea acolo. A apărut această ofertă, dar e un pas în spate pentru el. Dacă nu câștiga cu FCSB, pleca de atunci.

Ce s-a întâmplat acum, după ce a plecat, e clar că voiau toți să scape de el. Pentru Mutu e un pas în spate. Să lași Rapid pentru Neftchi Baku? E jenant. Cred că cine va dori să îl angajeze în România, se va gândi de două ori.

E un antrenor tânăr disperat după bani, eu așa îl văd. Pleacă pe ușa din spate.” - a fost mesajul lui Florin Prunea, potrivit Digi Sport.