În ultima etapă a play-off-ului, Farul Constanța s-a impus în deplasare la CFR Cluj, scor 2-1. Universitatea Craiova nu a reușit să profite de pasul greșit făcut de campioana din sezonul trecut și a pierdut pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0.

Jucatorii celor de la Farul ConstantaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

CFR Cluj va juca barajul pentru preliminariile UEFA Conference League cu FC U Craiova 1948

Campioana României din sezonul precedent a pus punct unui sezon de coșmar.

CFR Cluj a câștigat doar două meciuri în play-off (contra lui Sepsi Sfântu Gheorghe) și a pierdut și în ultimul joc în fața Farului.

Totuși, ardelenii au început bine confruntarea din Gruia și au deschis scorul în minutul 15, la capătul unei acțiuni finalizate de Daniel Bîrligea.

Constănțenii au restabilit egalitatea în minutul 42 al partidei, prin Louis Munteanu, care a înscris elegant la vinclu.

Același Louis Munteanu o putea aduce în avantaj pe Farul înaintea pauzei, dar atacantul oaspeților a irosit o lovitură de la 11 metri.

În repriza secundă, Farul a fost foarte exactă, iar echipa lui Gică Hagi a primit o nouă lovitură de la 11 metri. Din nou, Louis Munteanu a luat mingea încrezător, iar de această dată a transformat impecabil (min 62).

Pe final, CFR-ul a irosit mari șanse de a restabili egalitatea, dar scorul final a rămas 2-1 pentru Farul.

La finalul meciului, Andrei Burcă a devenit foarte agresiv și a fost eliminat de centralul partidei, ceea ce înseamnă că va rata barajul cu FC U Craiova 1948.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre CFR Cluj și Farul Constanța

Universitatea Craiova s-a împotmolit în Bănie cu Sepsi

Avantajată clar de rezultatul de la Cluj, Universitatea Craiova nu a reușit să se impună în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Oltenii au avut șansa să ocupe ultimul loc ce ducea la barajul de calificare în preliminariile UEFA Conference League, dar echipa lui Eugen Neagoe a fost ținută în șah de câștigătoarea Cupei României.

Mai mult decât atât, covăsnenii au fost mai ofensivi, iar Marius Ștefănescu a punctat pentru oaspeți în al 4-lea minut de prelungire.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe

SuperLiga, clasament final play-off

1 Farul Constanța 53p

2 FCSB 46p

3 CFR Cluj 42p

4 Universitatea Craiova 40p

5 Rapid București 38p

6 Sepsi Sfântu Gheorghe 29p