​Farul Constanța a câștigat ediția 2022/23 a SuperLigii cu o etapă înainte de finalul campionatului. Constănțenii au învins-o în penultima etapă pe FCSB (3-2), după ce roș-albaștrii au condus cu scorul de 2-0.

Razvan BurleanuFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

>>> Farul Constanța anunță primele transferuri în calitate de campioană a României

Răzvan Burleanu l-a felicitat pe Gică Hagi pentru cucerirea titlului în SuperLiga

Gică Hagi a demonstrat încă o dată faptul că munca depusă la Farul este una complexă și care dă rezultate.

Regele a câștigat titlul cu echipa constănțeană, în fața celor de la FCSB și a celor de la CFR Cluj, echipe cu jucători de valoare și cu bugete mult peste cel al marinarilor.

Evident, realizarea acestuia nu a trecut neobservată, iar Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a avut un mesaj pentru managerul Farului.

„I-am scris să îl felicit, cred că a primit multe mesaje, mii. Întreaga lui performanță se confundă cu performanța clubului. Cred că și el va dori, la un moment dat, să iasă din acest proiect, să accepte o altă altă provocare, dar, totodată va rămâne lipit de proiectul acesta, este unul de familie, a investit bani, multă energie.”

Mai mult decât atât, Burleanu a subliniat că Hagi nu a ieșit din atenția Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer al echipei naționale și nu exclude o potențială înțelegere în perioada următoare.

„Este normal să aibă un asemenea vis (n.r. să fie selecționerul României), știți ce discuții au fost. El mereu va fi un antrenor în atenția Federației Române de Fotbal. Trebuie să fie pe lista antrenorilor care pot duce naționala la un turneu final.” - a transmis Răzvan Burleanu, potrivit Digi Sport.

>> Gică Popescu și bugetul de care a avut nevoie Farul pentru a deveni campioană

>> Antrenorul FCSB-ului și explicația pentru o seară neagră

>> Ce urmează la FCSB după ratarea titlului - Salariile pe care le încasează Valeriu Argăseală și Mihai Stoica