Universitatea Craiova și-a asigurat locul 4 la finalul acestui sezon de SuperLiga, după succesul spectaculos obținut în Giulești contra celor de la Rapid București, scor 3-2.

Eugen NeagoeFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

>>> Concluziile lui Adrian Mutu după înfrângerea cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova nu mai speră la locul 3

Formația antrenată de Eugen Neagoe și-a adjudecat alături de Universitatea Craiova locul 4 în play-off, după victoria din Giulești, scor 3-2.

Oltenii au avut o evoluție bună și au reușit să marcheze de două ori în inferioritate numerică, lucru apreciat și de antrenorul Eugen Neagoe, care și-a lăudat jucătorii la finalul partidei.

Tehnicianul oltenilor a precizat că cel puțin din punctul său de vedere, sezonul nu este unul ratat și că echipa sa merita să se bată la titlu până în ultima etapă.

„A fost un joc frumos, băieții noștri merită felicitări, pentru că au reușit să marcheze două goluri în inferioritate numerică. Asta contează foarte mult pentru spiritul nostru, jucătorii au dat dovadă de maturitate, au făcut un efort foarte mare. Am știut să suferim în anumite momente. Este o victorie foarte frumoasă și foarte importantă.

Sincer, nu mă mai gândesc la locul trei, este foarte greu. Nu cred că se vor încurca în ultima etapă (n.r. - CFR Cluj). Nu vreau să acuz ceva, să nu văd vreun titlu "Neagoe a acuzat". Cei de la Farul merită felicitări pentru ce au făcut.

E normal ca jucătorii importanți ai lor să intre în vacanță, pentru că mai au un meci care nu contează pentru ei. Vor juca doar pentru imaginea lor, sunt convins că cei de la Farul se vor respecta. Dar nu va juca aceeași echipă care a jucat împotriva FCSB-ului. Voi fi suporterul celor de la Farul duminică, în meciul de la Cluj.

Nu știu dacă e un an ratat. Cel puțin în 2023, echipa a arătat bine. Cred că meritam să ne batem la campionat până în ultima etapă.” - a transmis acesta, potrivit Digi Sport.

Clasament play-off SuperLiga

1 Farul Constanța 50p

2 FCSB 46p

3 CFR Cluj 42p

4 Universitatea Craiova 40p

5 Rapid București 35p

6 Sepsi Sfântu Gheorghe 26p