​Spray-ul nazal nu tratează COVID-19, ci previne infecția. Însoțit de mască, Taffix crește nivelul de protecție până la 99,9%, timp de 5 ore, protecție care se instalează la 50 de secunde de la administrarea câte unui puf în fiecare nară. Protecția înglobează și variantele agresive ale SARS-Cov- 2, tulpina britanică și sud-africană, se arată într-un studiu al companiei producătoare, lansat de curând.

Taffix spray nazalFoto: Machteam

Produsul este creația unui colectiv de oameni de știință ai companiei farmaceutice Nasus Pharma din Israel, un stat aflat în elita cercetării medicale contemporane și fără discuție cel mai avansat de pe mapamond în combaterea pandemiei. Protecția de 99,9% a fost demonstrată în urma studiilor Universității din Haifa, Departamentului de Sănătate Publică al Ministerului israelian al Sănătății și Laboratorului Central de Virologie. A urmat avizarea Taffix de către Ministerul Sănătății din Israel și apoi de către autoritățile medicale ale Uniunii Europene, precum și avizele suplimentare ale atât de precautei Germanii. Succesul prudusului s-a văzut imediat, fiind comercializat în 25 de țări din Europa, printre care Franța, Italia, Spania și firește Germania. În România este distribuit exclusiv de Ro Distribution 2000, prin intermediul site-ului taffix.ro și a lanțurilor de farmacii Catena sau Help Net.

Un flacon de Taffix conține aproximativ 200 de doze („pufuri”), fiind comercializat la prețul recomandat de 70 de lei. Un puf iși face efectul în 50 de secunde, iar protecția durează 5 ore, timp în care „You`re good to go”/„Puteți să ieșiți liniștiți din casă” - cum ne asigură sloganul dispozitivului medical - și să stați fără grijă în spații închise precum avioane, trenuri , mijloace de transport în comun, mall-uri sau supermarketuri.

Taffix conține hipromeloză sub formă de pulbere, care în contact cu mucoasa nazală se transformă într-un gel, o peliculă acidă care scade pH-ul din nas la 3,5, aproape la jumătate din pragul minim de 6,5 care le permite virusurilor să rămână active; practic, Taffix anihilează toată familia virusurilor, inclusiv cele ale gripei – și, surprinzător, are efect și asupra alergenilor, atenuând rinita declanșată de aceștia.

Detalii despre Taffix în link-ul https://www.youtube.com/channel/UCJHVALZ03mOKXavESVPQfwA sau pe site-ul www.taffix.ro, unde puteți, în plus, comanda produsul (la adresa de mail office@taffix.ro). Taffix mai poate fi comandat la numărul de telefon 0758 101 101.