Un politist a fost injunghiat dupa ce fiul sau a fost jefuit in centrul Bacaului. Desi unul dintre agresori a fost arestat, Politia neaga existenta incidentului. In evidentele Spitalului de Urgenta apare o persoana cu un nume identic cu al politistului, care s-ar fi prezentat cu o plaga injunghiata insa a refuzat internarea.

Luni seara, in zona Bulevardului Alexandru cel Bun din Bacau s-a petrecut un incident ciudat care a ramas invaluit intr-o ceata densa. Se pare ca fiul unui politist a iesit la o pizza insotit de alti doi minori - un baiat si o fata. In fata le-ar fi iesit un necunoscut, identificat ulterior de politisti ca fiind Marian Constantin Puiu, si alte doua persoane, ramase inca neidentificate.

Se pare ca agresorii i-au urmarit pe tineri, dupa care, sub pretextul ca vor sa-i spuna ceva domnisoarei care-i insotea au luat-o deoparte, iar celor doi prieteni le-au pus cutitul la gat cerandu-le banii. Pustanii au fost deposedati de cateva sute de mii de lei si, dupa ce au scapat din mainile agresorilor, copiii le-au povestit parintilor ce au patit.

Desi initial ar fi vrut sa anunte Politia, tatal unuia dintre ei, politist, a plecat sa vada unde s-au petrecut faptele. Se pare ca atunci cand au ajuns langa Marian Constantin Puiu si prietenii sai, fiului politistului i-a fost pulverizat spray paralizant in ochi, iar tatal sau, in timp ce il ajuta a fost injunghiat.

Potrivit afirmatiilor purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, Gina Magirescu, „inculpatul nu a recunoscut comiterea faptelor de talharie. Organele de Politie au procedat la retinerea acestuia timp de 24 de ore.

Marian Constantin Puiu a fost prezentat Tribunalullui Bacau pentru emiterea mandatului de arestare pentru o perioada de 29 de zile si in prezent se afla in Penitenciarul Bacau“. In aceeasi zi, politistul s-a prezentat la spital unde a refuzat, sub semnatura, internarea. Se pare ca el are nevoie de 10-12 zile de ingrijiri medicale, iar fiul acestuia de trei zile.

Desi in registrul de la Spitalul de Urgenta apare un nume similar cu al politistului implicat in incident, sefii Politiei Bacau neaga existenta acestui episod.